Υπερσύγχρονες μονάδες στο νοσοκομείο Χανίων – Αγοράστηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκαν απ’ το νέο ΔΣ (φωτο)

Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα εξωσωματικής λιθοτριψίας, το τρίτο παγκοσμίως που τοποθετείται, λειτουργεί εδώ και μερικές μέρες στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ εγκαταστάθηκε και η γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου.

Και οι δυο παρεμβάσεις είχαν ξεκινήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώθηκαν από τη νέα διοίκηση, γεγονός που επισημαίνει ως θετικό ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης χθες επισκέφτηκε το νοσοκομείο και προχώρησε σε σχετική ανάρτηση για τις σημαντικές αυτές ξελίξεις.

” Με όλα αυτά τα θλιβερά και επικίνδυνα που συμβαίνουν με τον Ερντογαν από τη μια και τους κορωναιους από την άλλη ,νιώθω την ανάγκη να γράψω για κάτι που πέρασε χαμηλά εχθές κατά την επίσκεψη μου στο νοσοκομείο Χανιων για το οποίο ένιωσα ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ όταν το ειδα. 

Τοποθετήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και μάλιστα ήδη έκανε, δοκιμαστικά ,πέντε ασθενείς με αριστα αποτελέσματα ,ένα ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΙΘΟΤΡΙΨΙΑΣ το τρίτο που τοποθετείται παγκοσμίως αυτής της τεχνολογίας ,το οποίο αγοράστηκε με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπουργείου Υγειας επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.!(φωτό 1,2,3)
Το μηχάνημα αυτό με τη δουλειά των συναδέλφων ουρολόγων εκεί (Καζουλης Σάββας διευθυντής) μπορεί να αναδείξει το νοσοκομείο Χανιων σε κέντρο αναφοράς για τη λιθίαση του ουροποιητικού για όλη την Κρητη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες !
Επίσης ειλικρινά ευχαριστήθηκα βλέποντας τη νέα διοικηση να έχει τρέξει και ολοκληρώσει το έργο αυτό ,όπως και την εγκατάσταση της ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ (και αυτό δικό μας έργο, φωτό 4) που αυτονομεί εντελώς το νοσοκομείο όσον αφορά αυτό το απαραίτητο αέριο για τη λειτουργία του ,σε αντίθεση με τη διοικηση της 2ης Υπε στον Πειραιά που ΑΚΥΡΩΣΕ το διαγωνισμό για τις μονάδες παραγωγής οξυγόνου στα πέντε νοσοκομεία του Πειραιά ενώ ειχε βγει μειοδότης και είχαν υπάρξει τρεις δικαστικές αποφάσεις πουκατερριπταν της πρόσφυγες που κατέθεσε η Linde (εταιρεία που πουλάει οξυγόνο στα νοσοκομεία)
Σε αυτον τον κόσμο τελικά αυτό που μένει είναι Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ….. γιατί μόνο έτσι ΑΛΛΑΖΟΥΝ τα πράγματα και η ζωη των ανθρώπων……και εμείς κάναμε … “

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί